Skip to main content
Vi leder efter dig
Salgsingeniør i Danmark
Office Location

Transportgatan 37 Box 4193

422 46 Hisings Backa

Sweden

Languages
Danish
Swedish
About Castolin Eutectic

Castolin er en af verdens førende virksomheder indenfor slid- og fusions løsninger, som bruges indenfor en lang række industrier. Virksomheden som i dag er repræsenteret i mere end 100 lande med mere end 1500 ansatte, har leveret innovative og holdbare løsninger til de mest krævende brancher gennem 100 år. Castolins teknologier omfatter svejsning, lodning, thermal spraying, slidplader og rør, samt ikke mindst komplette komponenter, alle med formål at minimere slid og forlænge levetid.

Responsibilities

Salgsingeniør - Selvstændigt ansvar for salgsaktiviteterne i Danmark

Udvikling af salget gennem faglig dialog og opbygning af professionelt netværk

Du bliver med reference til den nordiske salgsledelse i Sverige ansvarlig for at udvikle salget af Castolins markedsledende produktprogram indenfor levetidsforlængende overfladeløsninger til især industri og forsyningsvirksomheder i Danmark.

På baggrund af den betydelige omsætning som Castolin allerede har i Danmark, bliver det din opgave at identificere de segmenter, som har størst gevinst af at benytte Castolins viden og løsninger.

Når du har dannet dig et overblik over markedet, og har gennemgået en grundig oplæring i produkter og løsninger, bliver det din opgave målrettet at opsøge bestående og potentielle kunder. Gennem din faglige indsigt og interesse for kundernes specifikke behov, skal du skabe den tillid der bygger professionelle relationer, hvor kunderne kommer til dig som rådgiver og ekspert, både når de har en opgave eller et problem, eller når de arbejder på nye projekter indenfor applikationer, hvor slid bliver en kritisk del af løsningen.

Da Castolin tilbyder en bred vifte af løsninger, lige fra produkter som kan anvendes med lille eller begrænset vejledning – til komplekse løsninger som involverer forskellige teknologier og tæt samarbejde med både Castolins egne værksteder samt underleverandører, er det vigtigt at du forstår at arbejde med forskellige afsætningskanaler og beslutningstagere. Dette er både fra produktspecialisten i de store tekniske grossistvirksomheder, til den tekniske organisation hos et forsyningsselskab, en procesvirksomhed eller en maskinproducent. Uanset kunder handler det om holdbare løsninger og tillid.

Desired skill set

Teknisk baggrund og erfaring med selvstændigt salgsansvar

Du har, som baggrund for din salgskarriere, en solid ballast fra metalindustrien, forsyning eller måske offshore, hvor du har arbejdet med service, vedligeholdelse eller udvikling af udstyr som udsættes for slid og utilsigtede hændelser. Du har optimalt en håndværksmæssig baggrund efterfulgt af en teoretisk uddannelse som ingeniør, tekniker eller maskinmester. Det vigtigste er at du på baggrund af din erfaring, har indsigt i de udfordringer som kunderne står overfor.

Du har en alsidig teknisk viden, og din interesse for materialer gør, at du er den som kolleger og kunder søger sparring hos, når de kommer i tvivl.

Da jobbet jo handler om at skabe resultater, er det en naturlig forudsætning for din succes, at du har en god forretningsforståelse, og at du finder det naturligt at bruge dit professionelle netværk til at udvikle forretningen.

I en verden hvor fagligt netværk og gode referencer er den vigtigste nøgle til succes, er det vigtigere, at du har en struktureret og vedholdende tilgang til salget, og at du forstår at skabe tillid til din person og dine løsninger, end at du er meget udadvendt.

Det er ligeledes vigtigt at du har erfaret, at du besidder den selvstændighed og disciplin det kræver, at bestride et job hvor initiativpligten ligger hos dig selv.

Advantages

Mulighed for at udvikle dit eget marked  

Du tilbydes her en unik mulighed. for at få en hverdag med foden under eget bord. Du planlægger selv dine aktiviteter, og du står til ansvar for de resultater du opnår. Samtidig bliver du del af en international organisation med et meget højt vidensniveau og en produktpallette, som i branchen er kendt for at være blandt de absolut bedste. Lyder dette som en mulighed du har lyst til at gribe?

Kontakt Jesper Nielsen på telefon +45 2448 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV til jn@peoplelink.dk

Geografi: Hele landet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Hele landet

Ansøg nu
jn@peoplelink.dk