Skip to main content
Wij zoeken jou
Estimator
Office Location

S.a. Castolin Benelux n.v.

Werkplaatsenstraat / Rue des Ateliers 11
7850 Edingen / Enghien
België

Languages
Nederlands
Français
English
About Castolin Eutectic

Castolin, opgericht in 1906, is vandaag een wereldleider op het gebied van onderhoud, oppervlaktebescherming en speciale assemblage met behulp van las-, soldeer- en coatingtechnologieën. Wij bieden beproefde oplossingen die waarde toevoegen aan wereldwijde industrieën, met behulp van technologie op basis van state-of-the-art materialen. Met een internationaal team van meer dan 400 gekwalificeerde toepassingsspecialisten werken wij als partners samen met onze klanten om de onderhoudskosten te verlagen en de productiviteit te verhogen. Terwijl sommigen producten en technologieën verkopen, zijn de toepassingsspecialisten van Castolin adviseurs voor vele belangrijke industrieën zoals cement, ijzer, staal, olie en gas, zij die de productie-efficiëntie en kostenbesparingen voor hun klanten verbeteren.

Responsibilities

Onder verantwoordelijkheid van de Service Manager van Castolin maakt de cost estimator een raming van de kosten van projecten voor de ketelmakerij die werken aan opgelaste platen en lasreparaties (materiaal, M.O., methodes, uitrusting, diensten, transport, enz.) om een verkoopprijs vast te stellen voor het verkoopsteam.

Hij/zij is betrokken bij de Pre-Project fase: analyseert klantenspecificaties of commerciële rapporten, maakt en/of wijzigt 2D en/of 3D projectplannen.

Hij/zij werkt nauw samen met het verkooppersoneel en de fabricagewerkplaats: hij/zij biedt technische oplossingen op het gebied van lassen en ketelbouw. Hij/zij geeft de technologische keuzes aan voor het opstellen van de commerciële offerte.

Hij/zij consolideert productiegegevens als onderdeel van voortdurende verbetering.

Desired skill set

Wij zijn op zoek naar een ervaren vakman(-vrouw) op het gebied van ketelbouw en/of piping, rigoureus, goede communicator.

Hij/zij moet bedreven zijn in Solidwork en Excel.

Professioneel geschreven en gesproken Engels is essentieel

Nu toepassen

Reageren kan je via mail door je CV en een motivatiebrief te sturen naar volgend adres:

E-Mail: [email protected]

S.a. Castolin Benelux n.v.

Werkplaatsenstraat / Rue des Ateliers 11
7850 Edingen / Enghien
België